SZÁVAI Géza: A Zöld Sivatag vőlegénye (2005)

A Zöld Sivatag vőlegénye (2005)
Volt egyszer egy különös kis robotgyerek, Koko Samu, akiről csak a barátai tudták, hogy: érez és gondolkodik!
És volt egyszer egy város, ahol felhőkig érő toronyházakban laktak az emberek, és csúcsforgalom idején az utcákon alig tehetett látni a kipufogócsövek füstjét?l, amely szürke felhőkben telepedik a házakra?
Ebből a városból indul el kalandos vándorútjára Koko Samu és barátja, Brekkeghy Bercy, a furfangos béka, a tudós szamár és egy megkínzott juh. Útközben egyre sokasodik a csapat. Egy őskorból itt maradt tojásból kikel, és óriássá nő Páncéltörő Dino, a dinoszaurusz... Ők oda menekülnek, ahonnét mindenki elmenekül: a sivatagba, mely igazában csak azóta sivatag, amióta az emberek azzá tették. Koko Samu és csapata a sivatagban építi föl új otthonát – sőt nem csak otthont építenek, hanem arra is képesek, hogy az élővilág erejével meggyógyítsák, és újra zöldbe borítsák ezt a sivár vidéket. Útjuk nem csupán nehéz, hanem veszélyes és kalandokkal teli.

Szávai Géza humoros fordulatokban, izgalmas kalandokban bővelked? meseregényéhez Keresztes Dóra készített bámulatos rajzokat: ha megpörgeted a lapokat, egy mozgó képsort, egy különös rajzfilmet látsz!
Megnézheted interneten is: www.szavaigeza.hu
Jó szórakozást!
Nyolc éven felülieknek ajánljuk.

ISBN: 963726504x
Oldalszám: 120 oldal
Ára: 1980 Ft.
Kötés: kötött
Megrendelem

Előző Könyv
kategória
Következő Könyv